Akutinsamling för Libanon!

2 oktober 2024

War Child Sweden_LIBANON_INSAMLING
Läget för barnen i Libanon är akut! Mer än 1735 döda, över 6000 skadade och över 1 miljon på flykt. War Child har en stark närvaro i landet och har arbetat i Libanon sedan 2007. Hjälp oss stötta våra kollegor i Libanon - hjälp oss stötta barnen!

War Child har en stark närvaro i landet och har arbetat i Libanon sedan 2007, och har sedan länge etablerade partnerskap med internationella NGOS, libanesiska NGOS, lokala organisationer och lokala samhällen.

Teamet i Libanon agerar redan på den senaste upptrappningen av våldsamma attacker. De arbetar hårt med att i första hand bistå barn och deras familjer med skydd och grundläggande behov (mat, vatten, hygienartiklar osv.)

I norra Libanon delar vi ut hygienkit till flyktingar som nu bor i temporära skyddsrum. Just nu är det ca 14 tillfälliga boenden helt fulla med familjer!

Men just NU är behoven akuta och våra kollegor behöver ert stöd! Stötta War Childs arbete för barnen i Libanon som lever genom den värsta eskaleringen av våld på flera år.

Jag vill ge amount frequency

Vill du ge en gång eller varje månad?*

Genom att använda tjänsten godkänner du Användarvillkoren och Integritetspolicyn. Du kan läsa mer om hur vi använder dina ekonomiska uppgifter här.